maakt films

‘To the point en mooi in beeld gebracht. Complimenten aan Carin en haar team. Ze wist goed waar ze mee bezig was en heen wilde.’

Kort en krachtig, met sfeer. Als je een film maakt, moet die iets zeggen. Als opdrachtgever heb je iets in je hoofd: zo moet het worden. En dan wil je van alles. Het is moeilijk kiezen: wat wel, wat niet. Nu ben ik, en de mensen met wie ik werk, een beetje kritisch. Want als je goed kiest, wordt je verhaal alleen maar krachtiger. Dus ga ik graag met je mee in jouw wensen, maar als expert zal ik je ook verrassen. Samen zoeken we naar de boodschap en de verbeelding die daarbij hoort.

Met een aantal vaste collega’s maak ik films. Zij doen het camerawerk, ik de inhoudelijke kant, het journalistieke en de voice-over. Maar natuurlijk denken zij mee met mijn werk en ik met het hunne. Zo maken we mooie films en ook animaties.

voice-over

En zoek je zelf een mooie, warme stem? Vriendelijk en betrouwbaar? Voor jouw bedrijfsfilm, welkomsttekst of audiotour?  Als mijn stem je bevalt en we hebben een klik, dan kunnen we aan de slag. Vanzelfsprekend denk ik mee over de juiste tekst. Ook zoek ik naar de juiste toon, die bij jou, je bedrijf en de film past.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.