Spreekt

 

Je organiseert een bijeenkomst: dat kan van groot tot klein, van congres tot heisessie of vergadering. Je hebt een mooi inhoudelijk programma voor vakgenoten en geïnteresseerden, met sprekers en discussie. Of je houdt een dialoog, omdat je zoveel mogelijk verhalen en ervaringen wilt ophalen.

Misschien wil je weten wat bewoners van je plannen vinden en laat je hun ook meedenken over de toekomst. Je wilt horen wat er speelt of juist een team smeden.

Dan zoek je een echte voorzitter. Ik ben zo’n voorzitter die samen met jou die bijeenkomst vorm geeft. Ik denk mee met  over het programma en verloop van de dag, avond of je online bijeenkomst. Mijn kracht is dat ik verbinding maak, een veilige sfeer schep en de regie heb, maar ook kan improviseren! Op een vriendelijke wijze en ook met humor stel ik de vragen die gesteld moeten worden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gezien voelt en na afloop wijzer is geworden. Dat je er wat aan hebt gehad.

foto: Sebastiaan de Groot/SBSTN Fotografie

En als het online gaat: dan heb je een  doortimmerd programma nodig; een draaiboek dat je kunt dromen; en goed voorbereide gesprekken of al opgenomen boeiende speeches of interviews. Samen met jou bereid ik het voor, zodat je ook dan een inspirerende bijeenkomst krijgt.

 

Reacties zijn gesloten.