verbindt

‘Hoe langer ik zelfstandig ben, hoe meer ik samenwerk.

Samenwerken is leuk en het inspireert mij. Daarom werk ik in Unit-2 in Nieuwe Energie, Leiden. Unit-2 bestaat uit communicatieprofessionals die net als ik zelfstandig ondernemer zijn. We werken apart, maar doen ook samen projecten. En natuurlijk gaan we af en toe borrelen.

Ook buiten Unit-2 werk ik samen met prettige mensen:

Astrid Schutte, Storyventures. Astrid weet alles van storytelling. Ze schreef er boeken over en gaat met leidinggevenden en medewerkers op zoek naar het verhaal van hun organisatie. Op haar eigen, vertrouwenwekkende wijze. We geven ook samen trainingen.

Loek Weijts, http://www.loekweijts.nl Loek maakt infographics en storyboards. Daar maken we dan een animatie van. Die spreek ik in.

Luc en Niels Busschots http://www.cinemaffia.com van Cinemaffia, maken die animaties. En verder zijn ze bedreven in camerawerk en editing.

Han Hoezen, http://www.hanhoezen.com is de man die camerawerk en montage doet bij mijnpresentatietrainingen en journalistieke projecten. Han is filmmaker plus!

Linda Verkerk, communicatielab.nl. Linda is al jaren eigen baas en heeft het te druk voor een website. Ze geeft communicatie-advies. Ze is een vakvrouw met een zesde zintuig voor communicatie.

‘Carin is vanwege haar bindende kwaliteiten een onmisbare schakel in het Leidse communicatiecollectief Unit-2. Ilustratief hiervoor is haar geesteskind ‘Unit2Meet: maandelijkse bijeenkomsten waarbij telkens een lid centraal staat. Daarmee metselt zij op subtiele, sympathieke wijze cement tussen de losse onderdelen van dit illustere gezelschap eigengereide creatieven. Met de persoonlijke touch die zij in deze bijeenkomsten legt, geeft zij bovendien iedereen het gevoel bijzonder te zijn.’ (Eric Went, initiatiefnemer Unit-2)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.