traint

‘Spreken is goud.’ 

Je krijgt allemaal wel eens de vraag: kun jij even een presentatie houden? Of: doe jij dat interview? Jij bent immers de expert op jouw vakgebied. Maar je huivert om te spreken in het openbaar, voor een groep of voor camera.

Spreken is goud tegelPresentatietraining

Spreken voor een grote groep. De één doet het met flair, de ander ligt er nachten wakker van. Maar speechen of een verhaal houden kun je leren. En dan ga je het wellicht nog leuk vinden ook. Ik heb er zelf veel plezier in en probeer dat op jou over te brengen. Samen met jou zoek ik naar een manier van presenteren die bij jou past. Daarom geef ik voor kleine groepen of op individuele basis presentatietrainingen.

Cameratraining

Hoe kom je in beeld, hoe ziet dat eruit? Wat zeg je en hoe zeg je het? En hoe ben je zoveel mogelijk jezelf?  Kortom: hoe houd je zelf de regie en wordt het toch een prettig gesprek. Als oud-journalist begeleid ik je bij vorm en inhoud. Want al is je verhaal nog zo goed, het komt niet over, als je kraag scheef zit. Ik zorg er met jou voor dat je verhaal zo goed mogelijk voor het voetlicht komt.

Online

Nu we regelmatig online vergaderen, houden we ook daar presentaties, kort of langer. Juist die presentaties wil je goed voorbereiden, want anders haken de anderen af. Hoe houd je het bondig en boeiend? Ook daar help ik je mee.

Klanten

Mijn klantengroep is divers: van hoogleraren, politici, bestuurders tot ondernemers, accountants en hr-managers.

‘Carin roept een sfeer van vertrouwen op. Hierdoor durf je als deelnemer gewoon open te staan en je ding te doen (ook al vind je het misschien nog spannend). Tegelijkertijd is Carin heel goed in het kritisch evalueren van een deelnemer, zonder dat die zich aangevallen hoeft te voelen.’ (Marieke van Zutphen, Studio Tok Tok, deelnemer Spreek-uur).

Reacties zijn gesloten.